Paloznak – Szil.
A község délkeleti felén a Balatonra néző lankáin található. Közvetlenül a római kori út alatt. Igazi permi homokkő a talaja, kissé mediterrán mikroklímával. A lejtés viszonyaiból adódóan a nap kora reggeltől késő délutánik bejárja. A területen 1.5 ha-on Olaszrizlinget termelünk, és 0.5 ha-on Sauvignon Blanc-t. Itt található a borászati üzemünk is.

Paloznak – Vöröspart
A község délkeleti felén közvetlenül a Balaton partján található. Talaját tekintve permi homokkő és barna erdőtalaj keveréke. Gyakorlatilag sík, csak 1%-os déli lejtése van. 0.3 ha-on termesztünk rajta Zenit fajtát. Az ültetvényünk alatt római kori település romjai rejtőznek, a talajból még napjainkban is gyakran fordítanak ki a művelő eszközök cserép és faragott kő maradványokat. Régészetileg nyilvántartott és védett terület.

Paloznak – Slikker
A község délnyugati oldalán, erősen meredek domboldalon található. A római út felett közvetlenül. Talaja permi homokkő. 2 ha van a családunk kezelésében. A talaj és klimatikus viszonyok következtében itt van Csopak és környéke legjobb olaszrizling dűlője. Az itt termett szőlőből készítjük a hagyományos eljárással érlelt olaszrizlingünket.

Csopak – Kertmög
A Slikker dűlőtől néhány száz méterre található, teljesen hasonló domborzati, és talajtani és klimatikus viszonyokkal. 0.3 ha-on termesztünk rajta olaszrizlinget.

Lovas – Balog
A borászati üzemünktől 100 m-re található dűlő, enyhe déli lejtéssel. Talaja barna erdőtalaj, mészkő altalajjal. 0.5 ha-on olaszrizlinget termesztünk rajta, mely egy kicsit keményebb savakat termel, mint a többi ültetvényünk. Kiválóan egészíti ki a többi parcellák kevesebb savat termelő borait.

Alsóőrs – Gölyemál
Alsóőrs község északnyugati oldalán található, erdők kosarában, erősen meredek dél-délnyugati lejtéssel. Talaja a perm-triász határán képződött permi homokkő és foltokban lösz. Itt termesztjük a cserszegi fűszeres, szürkebarát és Cabernet Sauvignon fajtákkal. A talajadottságok következtében száraz évjáratokban sem jelentkeznek az aszály tünetei. A domborzati viszonyok miatt néhány évben előfordulhatnak késő tavaszi fagykárok. Az erdő közelsége miatt gyakoriak a vadkárok is.

Felsőőrs – ”Hosszú”
A község délkeleti oldalán található, enyhe déli lejtésű terület. A talaja löszös barna erdőtalaj. Könnyen művelhető, kőmentes terület. Kissé ”hideg”, így a szőlő fakadására gyakran 1-1.5 héttel is később következik be, mint a többi területen. Szürkebarátot termesztünk rajta 0.8 ha-on.